Om Gnavebehn

Jeg hedder Lars Behn-Segall og vil betegne mig selv som fritidsforfatter. Denne side er til at pøse tekst og indlæg ud på internettet om mine eventyr ud i litteraturens uvejsomme jungle. Jeg har et arbejde, som jeg er glad for, men at skrive fortællinger er min kreative ventil.

Siden jeg var helt lille har jeg været science fiction nørd. Jeg stod i kø ved bogbussen for at få fat i så mange Yoko Tsuno tegnserier som muligt og gemte mig i et træ eller en gammel campingvogn og forsvandt til planeten Vinea.

Jeg er en helt normal blandingsmisbruger ud i den fatastiske genre og er flasket op med Douglas Adams, Terry Prachett, Frank Herbert, Tolkien og så videre.

Som voksen er jeg blevet dødeligt misundelig på blandt andet Paolo Bacigalupi, Dan Simmons, Neil Gaiman og mange, mange andre. Derfor vælger jeg at skrive mig blå i ansigtet og se, hvad der sker.

Jeg forsøger at deltage i alle relevante antologier, som bliver udskrevet som konkurrencer. Og tak til de gode mennesker, som tager denne opgave på sig. Det er via Science Fiction Cirklen og de niche forlag, som drister sig til at bede om bidrag fra dig og mig.

Jeg har skuffeprojekter, som lugter af romaner, men indtil videre er noveller mit primære fokus.

Hvis du finder noget interessant på siden eller ønsker at høre mere, så smid en kommentar på et indlæg.

P.S. Gnavebehn er blot et af mine dæknavne, som enhver hemmelig agent jo har.