Læs om mine tekster

Her kan du læse om mine tekster. Det er tanken, at jeg med tiden fylder flere og flere bidder ind og udvider med hele tekster/noveller, hvis de ikke deltager i konkurrencer eller lignede. Jeg mangler at lave flere links til korte .pdf udgaver med uddrag af teksterne, men det kommer snarest! Nederst på siden kan du fx nu læse hele min moderne fortolkning af eventyret ‘Rapunzel’.

Trippelkøb – Science Fiction novelle

Novellen har en særlig plads i mit hjerte. Jeg skrev den i 2013 og prøvede at få den med i en novelleudgivelse. Den blev afvist og lå længe i skuffen. Jeg skrev den næsten totalt om i 2015 og sendte den ind til Science Fiction Cirklens novellekonkurrence. Den kom med i udgivelsen Lige Under Overfladen 11, og blev også nomineret til Niels Klim prisen for bedste science fiction kortnovelle.

På gyseren.dk har den ekstremt flittige Jette S. F. Holst sagt følgende om novellen i anmeldelsen af Lige Under Overfladen 11: “…Grum novelle med en genial vinklet slutning, som udspiller sig i en fremtid, hvor demokratiet har slået fejl, og alt nu handler om profit. En af mine favoritter.”

Kolonihavens bedste bryg – Realistisk novelle

Novellen handler om Vagn, som sidder alene tilbage i sin kolonihave, og savner sin afdøde kone. Novellen kom med i Silkeborg Bibliteks udgivelse ‘Drømme – store som små’ og det var første udgivelse for mig, så det var stort!

Timen – Science Fiction novelle

Historien handler om tortur, lånekroppe, hævn, had og andre hyggelige emner. Novellen er antaget til at komme med i ‘Lige under overfladen 12’. Den udkommer i andet halvår 2017. Jeg er stolt og glad over at komme med i antologien for andet år i træk.

Otonauterne – Science Fiction novelle

En spøjs lille novelle som handler om rumfart. Den blev sendt ind til Lige under Overfladen 12, men de valgte min novelle Timen. Hvis jeg er heldig, kan Otonauterne udkomme i en af bladudgivelserne fra Science Fiction Cirklen: Novum eller Proxima. Du kan dog læse hele Otonatuerne nu, da jeg ingen idé har, om den nogensinde bliver publiceret. (1985 ord/ca. 5 minutter)

Gemmeleg – Horror/Science Fiction novelle

Det er nok den novelle, som kommer tættest på mig selv. Jeg har helt klart elementer af min egen person flettet ind i hovedpersonen Bernhard, hvis søn forsvinder, mens de leger gemmeleg. Den er sendt ind til Lige Under Overfladen 13

Rapunzel – Genfortolket eventyr

Novelle, som er en genfortolkning af det klassiske eventyr …Ta-dahhh … Rapunzel. Indsendt til forlaget Silhuets novelleudgivelse i andet halvår 2017. Den kom desværre ikke med. Du kan læse min udgave af Rapunzel, hvis du har lyst. (3445 ord) Husk, at målgruppen er børn. 🙂