Øv! Ingen horror-udgivelse til mig

Jeg var sådan set ret sikker på, at jeg kunne gå vandet efter min novelle Timen blev optaget i antologien Lige Under Overfladen 12 og min novelle Trippelkøb blev nomineret – og fik en fin placering – til uddelingen af Niels Klim prisen. Derfor er det nok OK lige at blive dunket godt og grundigt ned og få vand i lungerne igen. Jeg pisker bare lidt mere med armene.

I dag kom der et pænt afslag fra forlaget Enter Darkness, som har Lars Grill Nielsen ved styrepinden. Denne gang handlede det om at skrive en horror-novelle til voksne. Antologien kommer til at hedde “Fortællinger fra mørket 2” og får sikkert en udvidet titel, som beskriver den røde tråd blandt de valgte noveller. Der blev sendt 36 noveller til konkurrencen, og 15 blev valgt til at blive udgivet.

Er jeg skuffet? Ja! Jeg øsede en masse energi i at prøve at skrive en god novelle.

Jeg vil være ærlig og sige, at jeg ikke har skrevet horror før. Jeg er rasende meget i tvivl, om historien overhovedet kan kaldes horror. En god veninde, som tilfældigvis er verdens bedste betalæser, kaldte den for psykologisk thriller. I´ll buy that! Jeg lægger en snas af novellen på siden, når jeg får taget mig sammen til at lave en sektion med læsebidder.

 

Jeg glæder mig til at læse antologien “Fortællinger fra mørket 2”, selv om jeg ikke er med. ( Men jeg vil naturligvis sidde og ryste på hovedet, over de helt vildt fjollede historier, som kom med i stedet for min.) ;-)~

Som en trodsreaktion, har jeg i et heftigt tempo skruet en novelle sammen til en anden konkurrence. Og hvis jeg var på glatis i horror-genren, så jeg gået gennem isen i denne konkurrence. 🙂 Det fortæller jeg mere om senere.

Leave a Reply