…og de levede ikke lykkeligt

Jeg kom ikke med i forlaget Silhuets novellesamling med moderne eventyr. Mit forsøg på at omskrive Rapunzel til at være en tvangsflyttet pige og prinsen til at være en kæk Youtuber ved navn CapBoy02 passede ikke ind i resten af novellerne, der blev udvalgt.

ELLER – den var for ringe. 😀

Målgruppen var 11-15 årige, og det var altså en udfordring for mig. Jeg ærgrer mig selvfølgelig over, at den ikke kom med, men jeg havde heller ikke forventet det. Til gengæld kan jeg ikke se, hvordan jeg nogensinde skulle bruge den novelle til noget igen, så du kan læse eller downloade novellen fra min side med uddrag af tekster. 🙂 Hvis du kan lide den, så smid en kommentar.

Nu handler det om at finde nye mål. Er det skufferomanen, som jeg skal sigte på nu? Jeg har allerede skelettet, men hvor det er hårdt at udfylde med kød og organer. 🙂 Jeg kan også lige så godt komme i gang med at lave en eller flere noveller til Science Fiction cirklens næste novellesamling i serien Lige under Overfladen. Til efterår udkommer min novelle ‘Timen’ i den aktuelle 2017 udgivelse i serien.

Jeg har ikke nogle noveller indsendt til konkurrencer lige nu, og det føles helt mærkeligt. Jeg kan godt lide at gå at vente på svar. Sjældent oplever jeg større forventningsglæde, som ved tidsfristen for svar fra et forlag eller redaktør. Dog stiller jeg mig selv det spørgsmål, om konkurrencer er god idé at deltage i. Jeg har arbejdet meget med kreativitet og innovation, og det underliggende forskningsmateriale har forskellige opfattelser af ekstern vurdering og bedømmelse, som enten hæmmende eller understøttende for motivation og graden af kreativitet i det producerede. Motivation er ret vigtig, når man udelukkende har sin fritid til at skrive i ved siden af job og børn. Jeg vil på et senere tidspunkt skrive et længere indlæg om netop denne problemstilling og om nogle af de spændende forskningsartikler, du kan læse om emnet.

Men gå ind på min side om mine tekster og læs eventyret, hvis du har lyst!

Leave a Reply