Busy, busy but not writing

De sidste 12 måneder har været ekstremt begivenhedsrige. Når man skruer op for alt, så må noget vige. Jeg har været nødt til at skrue lidt ned for deltagelsen i diverse konkurrencer. Det ærgrer mig, for der har virkelig været noget spændende chancer her i 2018 især. Horror, steam punk og dark fantasy. Fokus har dog manglet, men det bobler og syder, og jeg har lavet idé oplæg til alle konkurrencerne men manglede lige det sidste krudt for at få udarbejdet hele noveller. Oh well. Gider ikke ærgre mig. Hvis jeg ville – sådan RIGTIG ville – så havde jeg færdiggjort arbejdet.

Heldigvis er lysten og viljen på vej til tops. Jeg leger med min science fiction alternate planet roman og er selv glad for karaktererne. Jeg har søgt inspiration fra mange kilder men selvfølgelig benhårdt forsøgt at holde mig tro til min egen stil.

I efteråret 2017 fik jeg afleveret to noveller til antologien Lige Under Overfladen fra Science Fiction Cirklen. Det er tredje år i træk, jeg deltager, og tredje år i træk, jeg kommer med i antologien. Det er jeg simpelthen så glad for. Carl-Eddy Skovgaard og co. gør et kæmpe stykke arbejde, og jeg sætter stor pris på anerkendelsen som amatørforfatter. Tak! De sidste to noveller, der kom med, fik gode anmeldelser, og jeg håber, at der også er nogen, der får en god oplevelse ud af at læse, det jeg skriver.

I Lige under Overfladen 11 deltog jeg med “Tripplekøb”, som blev nomineret til Niels Klim prisen og novellen fik en fin placering i afstemningen. Gyseren.dk ved Jette Holst beskrev den på denne måde, som jeg blev rigtig glad for:

Nationalstaterne eksisterer ikke mere i Lars Behn-Segalls bidrag til Lidenskab og lysår. I stedet har multinationale selskaber taget over, og familien Johansen bor i Adnill Corps handelsimperium. Her afgøres ens værdi for samfundet af, hvor god man er til at øge selskabets profit. Johansens tilhører underklassen, der højst kan håbe på dårligt betalte job i service-sektoren, og hvor sygdom og sult ikke er ualmindelig. Indtil den dag hvor Johansen modtager et trippelkøb. Grum novelle med en genial vinklet slutning, som udspiller sig i en fremtid, hvor demokratiet har slået fejl, og alt nu handler om profit. En af mine favoritter.

I lige under Overfladen 12 deltog jeg med “Timen” en grum tortur beretning med et teknologisk twist. Gyseren.dk beskrev den som: 

Til slut vil jeg nævne ”Timen” af Lars Behn-Segall. Her følger man en mand, der torturerer en krop til næsten ukendelighed. Dyret, som han kalder kroppen, håner ham imens, for den mærker ingenting. Hvorfor denne tortur? På kun 10 sider fremkalder Behn-Segal et mareridt med både moralske og etiske problemstillinger.

Nu bliver det sjovt at se om “Lev vel” også falder i læsernes smag. Den handler om en grum fremtid – surprise 🙂 – hvor det er muligt delvist at genopstå et bedre sted via et regeringsprojekt. “Delvist siger du?” Ja, det siger jeg. Så: Lev vel! 😉

…og så har jeg virkelig fået skrivelysten tilbage og glæder mig til lange mørke dage med syge fantasier, der kravler ned i tastaturet.

 

Leave a Reply