Niels Klim prisen uddelt

Niels Klim Prisen blev uddelt lørdag den 6. maj 2017, og jeg var nomineret i kategorien novelle.

I 2016 kom min novelle ‘Trippelkøb’ med i antologien Lige under Overfladen 11 – Lidenskab og Lysår. Det var jeg super stolt over, da jeg hidtil kun har fået en enkelt novelle udgivet, og det var ikke science fiction. Det var historien om ‘Kolonihavens bedste bryg’ i novellesamlingen ‘Drømme – Store som små’. Den handler om Vagn, der sætter alt på spil for at vinde den årlige havekonkurrence i kolonihaveforeningen. ‘Trippelkøb’ er en dystopisk science fiction novelle i et fremtidigt Danmark. Den var lang tid undervejs og er blevet omskrevet et par gange, efter betalæsere begavede mig med god kritik.

Jeg er virkelig super glad for, at nogen efterfølgende har nomineret ‘Trippelkøb’ til Niels Klim Prisen i kategorien novelle. Desværre vandt jeg ikke, men bare det, at nogen frivilligt og uden penge under bordet eller på grund af kollegiale eller familiære forpligtelser, valgte at nominere min historie er bare #¤¤”% fedt. Så tak, ukendte nominator. 😉 Vinderen blev Richard Ipsen med novellen ‘Mærk fremtiden’.

Heldigvis vandt ‘Slidte dukker’ af Majbrit Høyrup i kategorien Langnovelle. Det stemte jeg nemlig selv på, og det er en rigtig fin historie.

Jeg fortsætter ufortrødent og er super stolt over at komme med i den slags antologier, da flere af mine “konkurrenter” er nogle hårde hunde, som skriver fantastisk godt.

Leave a Reply